Information för barn och föräldrar

Det är tillsammans med dig som förälder som vi kan skapa den bästa förskolan och utvecklingsmöjligheterna för ditt barn.

vattenkanna

Barn och förälder

DU som förälder spelar en viktig roll i vår verksamhet!
Genom daglig kontakt med pedagogerna får ni reda på vad som sker på förskolan och vi önskar att ni vill framföra era tankar och synpunkter på vår verksamhet.

Det är viktigt för oss att få veta hur DU ser på vår verksamhet och hur vi kan förbättra vår kvalitet. Därför genomförs varje år en föräldraenkät.
Du är alltid välkommen med dina idéer och synpunkter, kontakta personalen på ditt barns avdelning eller rektor.

• Senast uppdaterad 26 sep 2019