Tider och rutiner

Vårdnadshavares arbetstid inklusive skälig restid ligger till grund för barnets vistelsetider som anmäls via Knivsta kommuns e-tjänst med e-legitimation, länk finns i högerspalten.
När behovet förändras skall nya vistelsetider anmälas en månad innan de börjar gälla. Detta för att barnens vistelsetider ligger till grund för planering av pedagogernas scheman samt för avdelningarnas verksamhet. Vårdnadshavare som inte har möjlighet att anmäla vistelsetider via e-tjänsten kan fylla i ett vistelsetidsavtal och lämna till förskolan.

Om minst en vårdnadshavare är ledig från arbete eller studier har barnet inte rätt till omsorg.

Mer information

Mer information om regler och rutiner finns i dokumentet "Avgifter och regler för förskoleverksamhet, förskoleklass och skolbarnsomsorg", länk finns i högerspalten.

Förskolans öppettider

Gredelby förskola har öppet från klockan 06:30 till 17:30.
Vid andra vistelsetidsbehov, kontakta förskolechef.

• Senast uppdaterad 22 maj 2018