Om förskolan

På Gredelby förskola arbetar vi Reggio-Emilia inspirerat. Vi arbetar för att barnen ska vara trygga och att alla ska bli sedda av närvarande och lyssnande pedagoger. Leken är viktig och går som en röd tråd genom vår verksamhet. Verksamhetens inriktning är språk, matematik, rörelse, lek och skapande verksamhet.

ute i alla väder

Om vår förskola

Gredelby förskola ligger centralt i Knivsta med närhet till centrum och kommunikationer.

Öppettiderna är helgfri måndag-fredag kl. 06:30-17:30.
Vid behov av andra vistelsetider, kontakta rektor.

Förskolan har 78 barn fördelade på fyra avdelningar som samarbetar i två arbetslag.  Rubinen 3-5 år och Safiren 3-5 år är ett arbetslag och Briljanten 1-3 år och Smaragden 1-3 år är det andra.

Förskolan har eget tillagningskök.

• Senast uppdaterad 26 sep 2019